dissabte, 24 de març del 2012

PAMFLET ASER

L’EMPRESA ASER, GESTORA DEL CENTRE D’ATENCIÓ INTEGRAL A LES DONES DE CASTELLÓ, NO PAGA ELS SALARIS DE LES TREBALLADORES DES DE FA 5 MESOS I DETERIORA EL SERVEI A LES DONES USUARIES.

   L’Assemblea de treballadores del Centre d’Atenció Integral a les Dones de Castelló volem fer pública la nostra denúncia:

   - Des de fa 5 mesos, l’empresa ASER no ens paga els nostres salaris, amb el que això comporta per a les nostres condicions de vida. A més, l’empresa no està cobrint baixes i vacances de les treballadores, reduint la qualitat del servei i de les condicions de treball. A pesar d’això, nosaltres hem seguit complint amb la nostra responsabilitat d’oferir un servei de qualitat en el Centre, mentre l’empresa i la Conselleria no compleixen les seues obligacions.   

-Des de que ha començat aquesta situació, no hem tingut ninguna mena d’informació o resposta per part de l’empresa o de l’administració pública, que és l’última responsable d’aquest servei públic subcontractat. Tant l’empresa com la Conselleria i l'Ajuntament de Castelló es desentenen del problema, deixant de banda els drets de les dones treballadores i les famílies usuàries del Centre.

 - L’empresa ASER ja ha tingut diversos problemes de gestió en altres recursos socials a l’Estat espanyol. A La Rioja, Astúries i País Valencià ha perdut la gestió de centres de dia per incomplir contractes amb l’administració (sempre per no pagar els salaris). A més, ha hagut de tancar residencies de tercera edat i altres serveis per una nefasta gestió econòmica.

 -Per altra banda, es coneguda l’actuació de la Generalitat i l’Ajuntament a l’hora de demostrar les seues prioritats i preocupacions pels col·lectius més desfavorits socialment. Les retallades en despesa social, els retards en pagar el deute amb alguns serveis públics, la falta d’ajudes socials i assistencials, i un llarg etcètera, ens posen en una difícil situació tant a les persones usuàries dels serveis públics com a aquelles que treballem per a les empreses subcontractades.  

 - Hem denunciant per diversos canals aquesta situació insostenible, que també ha arribat a afectar les dones usuàries del Centre i la qualitat del servei que ofereix l’empresa. Hem fet denuncies als mitjans de comunicació, a través de representats polítics i sindicals, ens hem concentrat al carrer. I continuem encara avui sense cap resposta.

 Perquè estem compromeses amb el nostre treball, amb les dones i les famílies que ens necessiten: no acceptarem cap retallada que afecte a la qualitat del servei que donem, no acceptarem que l’empresa continue sense pagar el nostre treball sense cap explicació. És una qüestió de respecte i dignitat tant per les dones treballadores com per aquelles que necessiten ajuda d'emergència social.

 Empresa i administració pública són responsables d’aquesta situació! 

 PELS NOSTRES DRETS LABORALS I PEL DRET A UNS SERVEIS SOCIALS PÚBLICS PER A LES DONES 

   COMUNIQUEM LA NOSTRA DECISIÓ DE RECORRER A LA VAGA COM A ÚNIC CAMÍ PER RESOLDRE AQUEST CONFLICTE  

 EXIGIM SOLUCIONS PER A USUARIES I TREBALLADORES!!!

 GENERALITAT VALENCIANA + EMPRESA ASER   RESPONSABLES!!! 

 PROU DE RETALLAR DRETS SOCIALS D’EMERGÈNCIA 
   
PROU DE DESATENCIÓ A LES DONES VICTIMES DE VIOLENCIA DE GÉNERE 

PROU D’INCOMPLIR ELS DRETS LABORALS DE LES DONES TREBALLADORES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada